Який шлях долає військова техніка, щоб потрапити на передову

В Україні квадрокоптери не купуємо зі зрозумілої причини – вартість у рази вища. Звичайно, добре було б купувати напряму з Китаю, але з 27 березня 2022 року Китай не продає українським компаніям дрони. «Китайська компанія DJI Technology Co Ltd, що спеціалізується на виробництві безпілотників, заявила про тимчасове призупинення бізнесу в росії та Україні, щоб не допустити використання своєї продукції у бою», – про це повідомляє «Укрінформ».

Ми моніторимо ціни необхідних товарів по нашій розгалуженій системі підрядників по всьому світу (Європа, США, Великобританія та інші) та купуємо техніку за вигідною вартістю.На фото 505 окремий батальйон морської піхоти, Донецьк з дроном Autel Robotics – Evo 2 Dual 640T Enterprise від команди та компанії Digitally Inspired, що займається розробкою програмного забезпечення у всьому світі.

Команда та компанія Digitally Inspired задонатили на купівлю чотирьох пікапів Mitsubishi для ЗСУ.

Позашляховики подолали шлях від Великобританії до України. Пройшли детальне техобслуговування та були пофарбовані у військові кольори. На відео один з Mitsubishi L-200, котрий вже зараз працює в Чорнобаївці.Купити дрони – то цілий квест.