Пізнавати українську культуру – означає боронити кордони своєї ідентичності

Благодійний фонд Хвиля’91 проводить заходи за трьома напрямами: культура. наука, бізнес.

Концерт гурту «Пиріг і Батіг»

Усі події, організовані фондом Хвиля’91, – благодійні. Вхід на них – донат, який спрямовується на закриття актуальних запитів від військових або на розвиток фабрики ударних дронів FPV. Ми не просто збираємо кошти на армію, а пропонуємо гостям цікаво й корисно провести час.

Петро Чорноморець | Біохімія стресу, тиловий ПТСР: як піклуватися про себе

Особливо уважно ставимося до вибору майданчиків: наші заходи відбуваються в культурних інституціях: музеях, театрах і бібліотеках. Ми приводимо людей у ці локації, щоб вони з ними познайомилися й надалі відвідували їх. І це win-win: ми допомагаємо культурним інституціям, вони допомагають нам, а результат цієї співпраці – підтримка українських військових і культури.

Павло Казарін | Презентація книги «Дикий Захід Східної Європи»

Ідентичність людини – сума подій, що трапилися і не трапилися в її житті. Якими ми були до 2014 року? До 24 лютого? Які ми тепер? Вчора на зустрічі з Павлом Казаріним – журналістом, публіцистом і воїном ЗСУ – ми шукали відповіді на ці запитання. Говорили про війну, про книгу «Дикий Захід Східної Європи», про майбутнє після перемоги і про те, що перемога України – це лише один з варіантів. Захід зібрав чималу аудиторію – зустріч відвідали 203 людини.

Книга Павла Казаріна поповнила фонд Одеської національної наукової бібліотеки й буде доступна для всіх читачів.

Благодійний фонд Хвиля’91 з перших днів повномасштабного вторгнення надає військовим дрони. Долучайтеся до підтримки армії за реквізитами:

  • ПриватБанк: 5169 3324 3009 7751
  • Рахунок UAH: UA373282090000026005000022439
    Банк: Південний ЄДРПОУ: 44687338 Отримувач: БО “БФ “ХВИЛЯ 91 ЮА” Призначення платежу: Благодійна допомога
  • Більше реквізитів за посиланням.
Банка monobank

Долучайтеся до наших ініціатив. Допомога воїнам на фронті – наша спільна справа. Тримаймо хвилю оборони разом!